Taller adreçat a mares, pares, àvies, avis, educadors/es de criatures fins a 5 anys aprox. i qualsevol persona interessada en el tema (es recomana assistir sense criatures).

En aquest taller procurarem comprendre tant a nivell teòric com vivencial la funció de l’agressivitat en les criatures, la força que hi ha al darrere de l’agressivitat, la importància de l’autoafirmació, la diferència entre força, agressivitat i destrucció… I també ens plantejarem què ens passa als adults quan els acompanyem en situacions de conflictes, rebequeries i altres expressions d’agressivitat, per tal de poder reconèixer les nostres projeccions i les nostres pors i trobar la manera d’acompanyar a les criatures en el conflicte enlloc d’intentar resoldre’l.

A càrrec de Noemi Codina, terapeuta d’integració psicocorporal, terapeuta pre i perinatal, amb formació multi disciplinar centrada en l’infant i en les primeres etapes del desenvolupament. Amb més de 10 anys d’experiència acompanyant famílies durant la gestació i la criança dels seus fills. Ex-acompanyant en projectes d’educació lliure i mare.

 

Dissabte 9 de febrer de 2019 de 10’30 a 13h

Aportació:

22€/persona

35€/parella