Cristina Franch

Cristina Franch, terapeuta de la veu

Em dic Cristina Franch i em dedico a fer teràpia a través de la veu, acompanyar les embarassades i els bebès amb el Cant Prenatal i a passar consultes de Naturopatia.
De molt petita ja creia en el poder sanador de la veu, utilitzava cançons que ballava i cantava per regular les meves emocions de manera autodidacta, fins que vaig decidir començar els estudis de cant. Més endavant va arribar la Naturopatia a la meva vida i llavors em vaig adonar de les dues eines tan potents que tenia a les meves mans per poder ajudar a les persones que ho puguin necessitar, la meva veu i els coneixements de les Teràpies Naturals. Vaig seguir-me formant en cant però aquest cop, per utilitzar-lo com a teràpia i em vaig especialitzar en Cant Prenatal. Un món nou i fantàstic s’ha obert davant meu, la gestació, la vibració, el part acompanyat de so, el naixement de les noves personetes que arriben al planeta d’una manera més conscient i amb molt d’amor.
M’encanta la meva “feina” ajudar a les persones a sanar naturalment i amb el gran instrument que és la nostra veu.
La meva petita aportació a l’univers és acompanyar amb cant totes les etapes de la vida, i a Migjorn, el meu poble de naixement, neix aquest projecte del meu renaixement.