5è Taller: “Anatomia Sensorial: descobreix i cuida el teu perineu”

Us convidem a una trobada femenina i molt engrescadora el 9 de març de 10.00 a 15.00 h a Migjorn. Tindrem el plaer de rebre els coneixements d’Àngels Massagué sobre Anatomia sensorial femenina, en especial sobre com cuidar el sol pelvià durant les diferents etapes de la vida d’una dona, sobretot abans, durant i després del part.

Aquest mètode parteix dels principis teòric-pràctics i de les recerques que Blandine Calais-Germain va plasmar en el seu llibre ‘El Perineu Femení i el part’. Núria Vives i Àngels Massagué han col·laborat en la creació de la primera formació de Perineu et Mouvement® a França.
Durant més de 10 anys s’ha aplicat aquest treball inicial en el camp de la prevenció, amb dones de totes les edats, en petits grups i en sessions individuals.
S’ha pogut sistematitzar una forma de treballar el Perineu amb resultats evidenciats per especialistes, i les dones que han rebut les sessions pràctiques han pogut integrar-lo en la seva vida diària. Aquesta trobada ens donarà les eines per conèixer el nostre perineu i cuidar-lo de forma natural i femenina.

La trobada, sobretot practica i vivencial, té per objectiu conèixer una mica més el cos femení en particular el sol pelvià, a partir del moviment, l’anatomia i la consciència sensorial.

En aquest taller de 5 hores farem un viatge per tot el cos a través de l’articulació de l’esquena, el maluc i la pelvis, allí on habiten les vísceres, els òrgans sexuals i tota la musculatura del sòl pelvià. Treballarem la respiració, la relació de la pelvis amb la postura i aprendràs a mantenir-la en bon estat. Tanmateix també serà un aprenentatge sobre gaudir. També aprendrem una sèrie d’exercicis pràctics per sentir el sòl pelvià, cuidar-lo i recuperar-lo si és el cas. Et serà molt útil per aprendre moviments pràctics i fàcils que podràs incorporar en la teva vida quotidiana i afavorir així el teu benestar i compartir aquest coneixement amb més dones.


*Preu del taller 60 euros.

Apunta’t abans del 5 de març, les places són limitades!!