Cant per Embarassades, Mares i Nadons

MAMACANTA és un taller per compartir l’experiència de la maternitat a través de la veu i el cant, descobrint la teva pròpia veu i tots els seus beneficis per conectar i comunicar amb el teu nadó abans i després del seu naixement.

Un espai on facilitar el contacte amb el nadó i la teva maternitat on la veu i el cant es converteixen en l’eina expressiva. Aprendràs eines útils per afavorir el procès de part amb la veu, ens comunicarem amb el nadó d’una manera creativa, crearem els nostres propis cants i aprendràs cançons de bressol de tot el món.

En el taller es treballaran aspectes com:                                                     

* Conciència del cos com instrument ressonador.

* Massatges de veu.

* Víncle sonor amb el nadó.

Cants i cançons bressol de diverses cultures.

Beneficis del cant en la fase prenatal, part, post part i primera infància:

* A nivell físic cantar ajuda a millorar la postura i la respiració. Afavoreix la consciència corporal i ajuda en casos de dolèncias físiques.

A nivell emocional i psicològic és un medi sencill i directe per expressar sentimients i emocions d’aquesta etapa de canvis constants.

* Enforteix el “vínculo temprano” entre la mare i el nadó a l’etapa de l’embaràs i post part. El nadó sent la veu de la mare des del quart mes de gestació (primer com a vibració, després com a so).

* Part: la nostra Veu és un analgèsic natural que té el cos (lligat a la producció d’endorfínes) que ens pot facilitar el treball de part ajudant a la dilatació, augmenta la força per empènyer i ens permet estar més en contacte amb les sensacions i necessitats del moment.

LLOC:

Migjorn, Casa de Naixements – Roques Baixes, 23 – Sant Vicenç de Castellet

DATA:

9 de Novembre de 2018 de 11 a 13h

RESERVES:

Iula Paola Waehner 

Al telèfon 644052756 ó bé al correu iulallevadora@migjorn.net

APORTACIÓ:

30€ ó 25€ Anticipada

Ingrés al compte:

ES27 3058 0990 2327 5367 7388 amb el concepte “Mamacanta Tànit”

PLACES LIMITADES

.

 

Facilitat per Tànit Navarro

Cantant, terapeuta de la veu i mare.

Creadora del Mètode Veu Essencial i Mamacanta.

Combina la seva vessant artística amb la docència i la teràpia musical.

La seva trajectoria artística te més de vint anys, actuant en varies companyies i grups de Catalunya, España, Portugal, Alemania i Chile.

Més sobre Tànit Navarro