Salut Ginecològica i Sexualitat

Aquesta primavera tornen els tallers de SALUT GINECOLÒGICA i SEXUALITAT.

Aquests tallers tindran lloc a la casa de naixements Migjorn (Sant Vicent de Castellet, a 10-15 min de Manresa i 1 hora de Barcelona)

Es tracta de tallers teòrics i vivencials en els quals crearem un espai de confiança amb perspectiva feminista on compartir, sanar i reconnectar amb el nostre cos i la nostra sexualitat de manera individual i col·lectiva.

En la primera trobada d’aquests tallers, de salut ginecològica i sexualitat, farem un acostament teòric i creatiu a l’anatomia genital (vulva, vagina, úter i ovaris) i al cicle menstrual, a més explorarem diferents malalties ginecològiques i possibles tractaments naturals i holístics.

La segona trobada la dedicarem a diferents pràctiques d’autoconeixement, incloent l’autoexploració genital.

En la segona part d’aquesta trobada connectarem amb el nostre plaer i sexualitat a través del cos, el moviment i els sentits i tindrem un espai per a explorar i compartir sobre la nostra sexualitat més enllà de pràctiques concretes.

Per venir no es necessita cap coneixement previ! Només curiositat i moltes ganes! 

Les dates i horaris:
Dissabte 18 d’abril de 11:00h a 14:30h i de 16:00h a 19:00
Dissabte 23 de maig de 11:00h a 14:30h i de 16:00h a 19:00

Per a tenir una continuïtat en el grup i en els temes que anirem recorrent és recomanable (encara que no obligatori) assistir a les dues trobades.

El preu és de 40 euros per cada taller (en cas de no poder fer l’aportació econòmica, existeix l’opció de fer un intercanvi).

El menjar no està inclòs, però tindrem un espai preciós per a poder menjar juntes les nostres carmanyoles! 

Hi haurà infus i alguna cosa per fer una mica de pica-pica durant els descansos!

Per a inscriure-us i qualsevol dubte podeu escriure o trucar: violeta.v.valle@gmail.com – 628865924.