Taller àlbum de familia

Taller Àbum de familia

.

Les fotografies parlen de la nostra història. Imatges aturades en el temps, espais que contenen empremtes fisiques i emocionals que tornen a nosaltres quan les visitem.

Al sortir de l’àlbum les fotos desperten els records, s’animen i deixen el marc rígid que les va tenir segrestades en l’oblit. Conecten amb la nostra memòria, ens expliquen històries, ens xixiuexen.

Àlbum de familia  es un taller de creació i experimentació  mitjançant l’art, com manera d’investigar i reflexionar sobre l’història personal i familiar. Et propossem visitar una vegada més la teva història des de la mirada de les fotografies, l’escriptura creativa, el collage, buscant descobrir altres significats imprevistos, altres maneres de compendre i compendre’t.

En aquesta nova proposta de l’àlbum de familia treballarem sobre “La familia de la teva història”. Cada un venim d’una familia, amb el seu estil, manera de comunicació i relació. Les històries passades deixen les seves empremtes, experiencies de vida. Ens influeixen, doncs es troben a la base de les nostres arrels. Moltes vegades les històries i figures familiars pesen tant que no ens atrevim a jugar amb elles.

Aquest taller et propossa construir registres que ens ajuden a descobrir nous espais que també configuren la nostra geografia personal i la nostra manera d’entendre el que som i fem.

Coordinen

María Montero-Ríos: Psicóloga Clínica. Artterapia. Pedagoga. Especialista en Prevenció Infantil i Comunitaria. Master d’Artterapia de l’Universitat Politècnica de Valencia

En el nostre llibre: PARIR, NÉIXER I CRÉIXER (Ed. Icaria),  diu: …”Pasear por el mundo que hemos construido sosteniendo la utopía del cambio supone una gran inversión de energía y de esperanza. Legaremos codo a codo como un tejido humano… Necesitaremos espacios para encontrarnos, para hablar, para que pueda surgir la relación”

Manuel Redón: Metge. Psicoterapeuta. Especialista en Psicosomàtica. Master de Artterapia de la UPV

En el nostre llibre: PARIR, NÉIXER I CRÉIXER (Ed. Icaria),  diu:… “Migjorn es una realidad consolidada, convertido en un lugar que ofrece un entorno para que pueda crecer aquello que es la esencia más vital del ser humano: los vínculos afectivos entre los seres humanos y su camada, no sólo al nacer, sino creando espacios para cuidar la experiencia irrepetible de la primera infancia”

.

Ara tenim el gust i la sort de que ens hagin proposat fer aquest taller: ÀLBUM DE FAMILIA, que d’una manera sencilla i artística ens portará a reconstruir la nostra història familiar per tal de que integrant-la, nosaltres la poguem viure millor i entregar-la més lleugera als nostres fills.

.

Dates: dissabte, 31 de maig de 10 del matí a 19,00 i diumenge, 1 de juny de 10 del matí a 14,00. Total 12 hores

Inscripcions: Mínim 16 persones i màxim 22.

Podeu fer-les a Migjorn, ingressant 60 €/persona al compte:

0081 5494 21 00011 03 819

Preudel taller: 100 € per persona o 180 € per parella, si feu la inscripció abans del 21 d’abril. Si la feu després 120 €/persona i 200/parella. Si la dificultat és econòmica, parlem-ne.

Si necessiteu quedar-vos a dormir divendres i/o dissabte: 10 € persona/nit. Tindreu dutxa amb aigua calenta. Heu de portar sac o llençols i tovallola.

Si us voleu quedar a dinar i/o sopar, ho heu de dir abans i també 10 € persona/àpat.

 

ESPEREM PODER-HO DISFRUTAR TOTES I TOTS JUNTS!!!