Taller “Mi propia voz”

Rosa-Zaragoza

.

“MI PROPIA VOZ”, TALLER SALUDABLE PER DONES

 

Amb la nostra veu volem conectar amb qui ens escolta i per això s’ha d’estar conectades amb nosaltres mateixes.

A més de viure una trobada lúdica, es tracta de desenvolupar el despertar ple de totes les nostres potencialitats en la veu ja que, no només ens manifestem mitjançant els nostres actes, també ens revelem als demés mitjançant les nostres paraules i silencis.

Cantar i ballar serveixen per a treure serietat a la vida i tornar-li l’inocència, l’espontaneïtat que al creixer perdem.
Quan cantes o balles des del cor amb l’únic desitg de cantar, o moure’t al ritme de la música, et sents proper a la essència íntima de les coses i a la teva propia.

Es crea una lliberació emocional que transforma l’anima de qui canta i qui escolta i que fa que ens sentim optimistes i positius. Ens ajuda a lliberar-nos i desbloquejarnos. En aquest taller es crea un espai íntim i segur per a la expressió de la creativitat femenina.

Està creat per a que aprofundim en la nostra essència natural, des del plaer de sentir-nos completes i salvatjes.

Ballarem per a sentir que la llibertat neix del nostre cos.
Crearem polifonies per a sentir l’harmonia.
Cel·lebrarem l’alegria de cada moment, gaudint la vida.
Ens instal·larem unes hores en l’hemisferi dret, sense judicis, des de l’espontaneitat, l’aceptació, la confiança i la intuició.
Desenvoluparem el despertar ple de totes les nostres potencialitats en la veu.
Informació:

Data: Dissabte 29 de març de 2014
de 10:00 a 14:00
inversió:50€

Lloc:

Casa de naixements Migjorn

.

Rosa Zaragoza

Cantant catalana, va començar la seva vida professional el 1986 enregistrant les úniques cinc cançons conegudes dels jueus catalans, unes cançons de noces dels segles XIV i XV escrites en judeo-català. Posteriorment, va incorporar al seu repertori cançons pertanyents a les tradicions musulmana i cristiana, amb un especial interès per la música espiritual d’aquestes cultures i en un exercici de recuperació de les arrels i la cultura mediterrànies.

Tot això l’ha portat a cantar per tot el món i a crear i dirigir els Festivals Internacionals de Músiques Místiques de Barcelona (2000 i 2001) i València (2001)
Té 15 CD publicats. Els 7 últims auto produïts.
Té un ampli repertori com a cantautora on expressa el sentir de les dones tenint en compte el seu cos, la seva ànima, la sexualitat, la maternitat, la mort …
Està considerada la creadora de la banda sonora que expressa el sentir del moviment d’humanització del naixement i criança a tot el món.
El seu cd “Néixer Renéixer” està avalat pel segell de la UNICEF
També ofereix tallers per a dones, per al creixement personal i per a un naixement i criança joiosos des de el treball amb la veu.

 

Rosa-Zaragoza