Tenda Roja

Filles, germanes, iaies, mares i amigues de totes les edats, formes i colors !!!!

Us convidem a trobar-nos en una TENDA ROJA per recuperar la sabiesa dels nostres ancestres i prendre consciència de la nostra veritable essència. La TENDA ROJA és una espai per acompanyar-nos i per sentir-nos que ens convida a deixar de fer i simplement essér.

Un cop allà QUÈ FAREM???

Hem preparat una mica de tot… ballarem, cantarem, berenarem i compartirem en cercle les nostres històries….

La TENDA ROJA és una trobada per canviar el ritme quotidià, per alliberar-nos del rol social.

Si aquesta TENDA ROJA coincideix amb la teva lluna o periode menstrual anima’t a ser la nostra convidada especial i a retirar-te del món per escoltarte !!! Nosatres t’acompanyarem en el teu descans.

Les Tendes Roges han sigut creades per explorar, honorar i celebrar la nostra feminitat. Son espais que conviden a crear diàlegs oberts sobre els nostres cossos, sobre sexualitat i sobre les emocions que en ocasions ens desborden. Parlar, plorar, cantar, compartir, teixir i escoltar les nostres històries ens ajuda a reconeixer i integrar la nostra natura cíclica i creativa. La Tenda Roja és un camí que recorrem junt amb les dones de les nostres vides: mares, filles, germanes i amigues. És un úter màgic en el que ens recollim cada mes per aprendre a amar-nos i respectar-nos, per recuperar la confiança i l’alegria.

QUE HEM DE PORTAR?

COSES VERMELLES !!!! És fonamental !! mocadors, faldilles, barrets i barretines….coixins, si pot ser TOT DE COLOR VERMELL, té vermell, sucs vermells i tot allò que passi per la vostra vermella imaginació.

PER AL CERCLE CAL QUE PORTEU:

Una espelmeta, un mocador i algun objecte – pedra, figureta, foto, amulet – representatiu o simbòlic de les vostres ancestres o de la vostra feminitat que us vingui de gust compartir al altar.

Aigua

Una llibreta i un llapis o bolígraf

Això es el més essencial, ja el cor us dirà……

 

 

 

“Lo que se dice en el Círculo no sale del Círculo. El Círculo es un lugar seguro.

Todas somos hermanas en el Círculo.

No se juzga a las hermanas en el Círculo. Todo es bendito en el Círculo”.