TROBADA INFORMATIVA

TROBADA INFORMATIVA

Si estàs embarassada i vols conèixer casa nostra, vine a una trobada informativa gratuïta amb una de les llevadores de Migjorn. Som un equip de llevadores titulades amb la preparació i experiència necessàries en parts respectats. Oferim un acompanyament professional basat en el RESPECTE als processos fisiològics de l’embaràs, del part i del naixement. Fomentem l’autonomia i el PROTAGONISME DE LA FAMÍLIA, amb el TEMPS que cadascuna necessiti per viure i gaudir al màxim del que és LA VOSTRA experiència.

A la trobada pots conèixer la casa i la llevadora et resoldrà tots els teus dubtes sobre els nostres serveis: seguiment de l’embaràs, el part i el postpart.

El part

És un procés en què conflueixen dos esdeveniments únics: una dona que dóna a llum i un bebè que neix. Per això, SOM DUES LLEVADORES amb presència permanent en aquest moment. Així, garantim la seguretat, el benestar i el confort de tota la família.

El part després de cesària

Assistim parts després de cesàries, d’una i de dues cesàries anteriors (tenim experiència en ambdós casos).

Què no assitim

A Migjorn no assistim parts de risc, prematurs, de natges o múltiples. Els casos clínics específics es tractaran de forma individual i serà l’equip qui decidirà si el podem acompanyar.

Els parts s’assisteixen a l’espai que proposa Migjorn o bé al domicili de la família. Tanmateix, l’assistència domiciliària serà possible sempre i quan la vivenda estigui a prop d’un centre hospitalari (màxim a 20 minuts) i reuneixi condicions bàsiques de salubritat.

Acompanyament a la dilatació

Si es prefereix parir en un centre hospitalari, us oferim el servei d’assistència en la dilatació a casa vostra o a l’espai que us ofereix Migjorn, el trasllat al centre hospitalari i després de l’alta, el seguiment i serveis postpart habituals.

També us informarem de les sessions de preparació al part, el naixement i la criança. “MIGJORN, Casa de Naixements” proposem una experiència vital i intensa en la preparació grupal de l’embaràs, part/naixement i postpart, en la que el protagonisme és totalment de les famílies.

Preparació de l’embaràs, part/naixement i postpart

S’intenta començar els grups entre els 4 i 5 mesos d’embaràs per tal que hi hagi les sessions suficients abans del naixement del nadó. La data d’inici exactes programarà en funció del nombre de famílies interessades que hi hagi.

En què consisteix la preparació

Són sessions de grup creades per a la dona embarassada i la seva parella o acompanyants, per a poder ser més conscients de tot el procés que engloba aquesta etapa, el naixement i la criança del seu bebè.

L’objectiu és que s’experimenti el sentit de la respiració, de la mirada, l’expressió i l’abandonament a les sensacions. Migjorn compta amb la informació i la sensibilitat per a fer aquest treball, de manera que la resta del grup aporta les seves vivències, fins al punt que crea un vincle únic i molt fort entre les persones.


Truca i t’informarem de la propera trobada informativa
Reserves: 93 833 06 78 – 610 19 56 32 wsp – migjorn@migjorn.net