Adela Atero

Adela Atero Millán, llevadora

La meva carrera professional va començar desprès que passes per la pròpia experiència, amb el naixement de tres fills. El meu primer fill va néixer al Hospital i els  altres a casa.

Cada un d’ells m’ha portat per un camí de cerca i aprenentatge, i m’ha fet sentir, com a Dona i Mare,  cóm m’hauria agradat ser atesa  per part dels professionals en aquests moments únics i màgics, com són l’arribada dels fills.

També m’ha fet valorar el Respecte al que tenim dret totes les persones.

Amb la meva “crida” per ajudar altres dones amb el mateix què vaig necessitar ajuda jo primer, em vaig fer Assessora de Lactància Materna quan el meu fill petit tenia uns mesos.

Com què jo volia acompanyar les dones en el procés de part, em vaig fer Doula en la primera promoció que sortia.

Però… no en vaig tenir prou i de seguida vaig iniciar la carrera d’Infermera  per poder, desprès, fer l’especialitat de Llevadora, què és la meva gran vocació.

M’he especialitzat en Flors de Bach i sóc també monitora de Reflexologia Podal  (Métode Ángeles Hinojosa).  Amb això disposo de més eines com a professional.

Tinc la satisfacció de ser un membre de l’equip que conforma La Casa de Naixements de Migjorn i espero poder ajudar i acompanyar altres dones, parelles i nadons en tot aquest procés de gestació, part, naixement, lactància i criança, de forma que puguin gaudir-ho , des del Respecte i la Consciencia, com tota persona es mereix.

Estic molt agraïda de poder estar amb les dones quan connecten amb la seva essència més profunda, ancestral, que prové de totes les dones avantpassades i de tantes generacions. Quan retroben aquesta Força, que era amagada i redescobreixen a la hora de donar pas una Nova Vida, un nou Esser, un Fill.