Un equip


ACOMPANYEM LA VIDA DES DEL SEU INICI

Som un equip format per llevadores, terapeutes i altres professionals que fomentem la responsabilitat individual vers la salut i oferim acompanyament en els diferents processos vitals. Treballem pel canvi d’anar entenent que el naixement forma part de la vida: que es tracta d’un procés fisiològic de la dona i del nadó i no d’un problema de salut.

Oferim l’acompanyament  durant l’embaràs i assistència al part natural i el postpart fins la quarantena o més enllà,  on la dona decideix el lloc i la manera de donar a llum. Les llevadores són les professionals que l’acompanyen en el seu procés i assisteixen el part.

També oferim a les famílies grups de Preparació al Part, al Naixement i la Criança, un diumenge al mes durant 10 mesos. Les sessions es van desenvolupant a partir de les diferents etapes que es viuen durant l’embaràs, el part i el post part, integrant el treball corporal amb l’objectiu de poder experimentar: el sentit de la respiració, la mirada, l’expressió, el vincle i l’abandonament a les sensacions. I fomentar el sentiment de “tribu” ja que socialment tendim a viure els processos de manera aïllada.

L’Equip

Colaboren amb nosaltres