Atenció al part

“MIGJORN, Casa de Naixements”entén l’assistència al part com un servei complet i integral que inclou L’ACOMPANYAMENT DURANT LA GESTACIÓ, LA DILATACIÓ, EL PART, EL NAIXEMENT I L’ALLETAMENT.

Som un equip de llevadores titulades amb la preparació i experiència necessàries en parts respectats. Oferim un acompanyament professional basat en el RESPECTE als processos fisiològics de l’embaràs, del part i del naixement. Fomentem l’autonomia i el PROTAGONISME DE LA FAMÍLIA, amb el TEMPS que cadascuna necessiti per viure i gaudir al màxim del que és LA VOSTRA experiència.

El part és un procés en què conflueixen dos esdeveniments únics: una dona que dóna a llum i un bebè que neix. Per això, SOM DUES LLEVADORES amb presència permanent en aquest moment. Així, garantim la seguretat, el benestar i el confort de tota la família.

Assistim parts després de cesàries, d’una i de dues cesàries anteriors (tenim experiència en ambdós casos). A Migjorn no assistim parts de risc, prematurs, de natges o múltiples. Els casos clínics específics es tractaran de forma individual i serà l’equip qui decidirà si el podem acompanyar.

Els parts s’assisteixen a l’espai que proposa Migjorn o bé al domicili de la família. Tanmateix, l’assistència domiciliària serà possible sempre i quan la vivenda estigui a prop d’un centre hospitalari (màxim a 20 minuts) i reuneixi condicions bàsiques de salubritat.

Si es prefereix parir en un centre hospitalari, us oferim el servei d’assistència en la dilatació a casa vostra o a l’espai que us ofereix Migjorn, el trasllat al centre hospitalari i després de l’alta, el seguiment i serveis postpart habituals.


DONAR A LLUM AMB MIGJORN INCLOU

Cinc visites (una amb cadascuna de les llevadores de l’equip) durant tot l’embaràs a l’espai Migjorn. Una de les visites serà de l’equip sencer de llevadores al domicili (en el cas del part a casa vostra)

Assistència telefònica permanent durant l’embaràs i fins la quarantena.

Dues llevadores de guàrdia 24 hores al dia des de la setmana 37 d’embaràs.

A partir de la dilatació, assistència permanent de dues llevadores.Assistència al  part, rebuda de la criatura i de la placenta amb dues llevadores.Recollida i neteja del procés del part.

Després del part, visites permanents de les llevadores durant tota l’estança a l’espai proposat per Migjorn, i en el cas del part a domicili,una visita a les 24 h del naixement.

Quatre visites postpart fins a la quarantena a l’espai Migjorn

Una sessió de massatge per afavorir el tancament de la pelvis (a l’espai de Migjorn).

Diagnòstic precoç del nadó (realització de l’analítica de sang).

Una sessió de teràpia craniosacral biodinàmica per al bebè (a l’espai de Migjorn).

El control/seguiment que es fa des de Migjorn és paral·lel i complementari al que fa el centre de salut o mútua de referència.


Volem parir a casa gratuïtament. Què podem fer?:

Altres recursos i informacions:

× Pregunta