Àngels Flor

Àngels Flor, Llevadora i CoFundadora de Migjorn

Sembla que era ahir quan vaig decidir buscar una alternativa al tractament de l’embaràs, part i naixement, més satisfactòria, diferent de la que fins llavors havia conegut. Volia veure a la dona ser protagonista del seu part i al bebè del seu naixement, segurament la vivència més important per a tots dos.

Vaig conèixer la Maternitat Acuario que ja portava més de vint anys en l’atenció de parts de forma natural, sense intervencions innecessàries, amb la cura d’un part íntim i un naixement respectat. Va ser una gran descoberta. Allà em vaig trobar amb la Montse Catalán que des de feia tres anys treballava a “La Maternitat”. Em va explicar les ganes que tenia de tornar a la seva terra, Manresa, i com de bé estaria fer un projecte de casa de naixements.

Li vaig contestar immediatament: “Tu poses la casa i jo l’equip”. Així va ser com va començar el projecte de “Migjorn, casa de naixements”, ajuntant la gran capacitat de treball i experiència de la Montse i les meves ganes.

Poc a poc aquell desig s’ha anat convertint en una realitat per a nosaltres i les parelles que han optat per un part conscient i respectat, oferint al seu fill un naixement el més amorós possible.