Carla Garreta

Carla Garreta, Fisioterapeuta del sòl pelvià

Hola, sóc la Carla Garreta, fisioterapeuta diplomada l’any 2005 i mare d’un fill i una filla.

Des que vaig acabar la carrera que el món de la fisioteràpia uroginecològica  m’apassionava, veia l’oportunitat d’ajudar i acompanyar a les dones en totes les etapes de la vida; en la sexualitat, en l’embaràs, en el part, en el postpart, en la menopausa i en l’envelliment.

És per això que l’any 2009 decideixo fer el màster en uroginecologia i obstetrícia i des d’aleshores que m’he anat formant en aquesta direcció.

I per què aquesta especialitat? Doncs perquè hi ha molt camí a fer! Crec que les dones necessitem ser acompanyades, informades i sobretot empoderades en totes les etapes de la nostra vida, per poder decidir lliurament com volem viure la sexualitat, l’embaràs, com volem donar a llum i en quines condicions volem arribar a l’envelliment.

Generació rere generació, i la història ho avala, la dona ha estat menystinguda en moltes esferes, però sobretot en l’àmbit de la salut, i ens han fet creure que moltes de les situacions que vivim són normals i que formen part de ser mares o del propi envelliment.

És per aquests motius i molts més, que estic encantada de poder acompanyar, informar i empoderar, sempre dins del màxim respecte, a les dones que arribin a la consulta.

Tècnica superior en Dietètica i nutrició
Curs de fisioteràpia obstètrica
Màster en reeducació de sòl pelvià. Aplicació uroginecològica i proctològica
Curs de fisiosexologia
Curs de fisioteràpia abdominal
Curs de gimnàstica abdominal hipopressiva
Postgrau en teràpies fascials. Normalització esquelètica i visceral
Curs del concepte CORE. Bases fisiològiques de l’estabilització central i progressió de l’entrenament.