Concha Delgado

Concha Delgado, Llevadora

El meu camí vocacional va començar amb el naixement de la meva primera filla a casa. Va estar un preciós naixement que em va suposar un abans i un després en la meva vida. Aquest fet, que jo definiria més aviat com un procés, em va fer prendre la decisió de que jo em volia dedicar a això: a acompanyar a altres dones a transitar tot aquest camí que jo havia fet (tot i que, en realitat, encara l’estava fent). I, si podia ser, acompanyar tan bé com jo ho havia sentit que m’havien acompanyat.

Jo no ho sabia llavors, però aquest camí no seria ni fàcil ni ràpid. He trigat quasi 20 anys en assolir el meu títol de llevadora des que vaig prendre la decisió de ser-ho. Vicissituds que ara no vénen al cas, però que em van fer replantejar-me la meva vocació i la meva manera d’acompanyar una i mil vegades.

Durant aquest camí em vaig quedar embarassada tres vegades més, encara que una d’elles no va arribar fins al final i la vida em regalar amb dos preciosos parts més. Em vaig formar com a Doula i assessora de lactància, amb la necessitat de continuar al costat de les dones i la maternitat.

Actualment tinc el plaer i l’honor d’acompanyar els parts i els naixements a Migjorn des del 2011 i compagino aquesta activitat amb la de llevadora assistencial a sala de parts en un hospital d’us públic, perquè els bebès tenen el mateix dret de ser rebuts amb respecte i amor independentment del lloc que triïn les seves mares perquè neixin.

Sóc terapeuta cráneosacral des del 2016, en el meu afany d’acompanyar els processos de la millor manera. Aquest desig m’ha portar a continuar la meva formació des de diferents mirades i aspectes.

Actualment estic cursant la formació de terapeuta pre-perinatal amb Ray Castellino i també amb l’Institut Europeu de Salud Mental i Perinatal.

Reforço els acompanyaments amb les flors de Bach i la reflexologia podal.

Em sento feliç d’haver triat aquest camí i em sento en continua transformació, tant personal com professional.