Isabel Peña

 Isabel Peña, administrativa informàtica

Vaig ser el novè part de la meva mare, de deu en total, tots i cadascú d’ells parts vaginals i sense anestèsia, alguns a casa i d’altres a l’hospital, depenent de si hi havia temps d’arribar.

Tot i això, el poder mediàtic em feia pensar que el part era una cosa dolorosa i que calia passar ràpid i sense dolor.

Dono gràcies a haver rebut, quan va caure a les meves mans, un llibre que parlava de part vertical. Tot i que era molt jove i encara no pensava tenir fills aquest esdeveniment em va fer adonar-me que aquella era la manera de portar noves criatures al món, això voldria jo pels meus fills arribat el moment.

I el moment va arribar… El naixement de la nostra primera filla a casa ens va consolidar aquest pensament i ens va fer viure tres naixements més, cadascun diferent, així vaig conèixer Migjorn i així em vaig enganxar al “Món Migjorn”.

Ajudo en les tasques administratives i informàtiques però també, gràcies a la maternitat conscient, lactància a demanda i criança respectuosa aporto els meus coneixements per poder ajudar en petits dubtes o inquietuds a les mares que passen per la casa, acompanyant la vida des del seu inici.