Marina Ubach

Marina Ubach, Professora de Ioga

Vaig néixer a Sant Vicenç de Castellet. Sóc professora de Ioga des de l’any 2009 per l’escola Ioga Nil de Barcelona (professor Ramon Cases).
Certificació-Acreditació Professional d’Instrucció de Ioga per la Generalitat de Catalunya (Consell General de l’Esport) i per l’AEPY (Associació Espanyola de Professors de Ioga). Tinc experiència en Ioga per a persones adultes i també he fet classes de Ioga per a nens i nenes. Soc també periodista (la meva altra gran passió!) i practico meditació Zen. M’agrada també el viatge, l’escriptura, els llibres, la creació, l’art, la dansa i el mar!

Vaig començar a practicar Ioga fa més de 20 anys i a poc a poc, vaig voler aprofundir en aquesta tècnica mil·lenària que crec que m’acompanyarà sempre. Entenc el Ioga com un descobriment interior: és una pràctica que comença a partir del cos però que va sempre més enllà, i ens ajuda a reconèixer/redescobrir les nostres pors i limitacions però també la nostra alegria de viure, les nostres emocions i el nostre procés personal (i col·lectiu). A les classes de Ioga aprenem a escoltar el cos i el treballem sense forçar-lo, unint el treball físic amb la respiració i la meditació.

Em trobareu a Migjorn els dissabtes al matí (de 8,30 a 9 del matí fem una meditació oberta a tothom, de 9 a 10 del matí fem classe de Hatha Ioga).

L’equip de Migjorn i el seu espai (amb vistes a Montserrat i a Castellet) ens reconforta! Fem classes a la sala de fusta durant l’estiu i a la sala de pedra quan fa més fred.

Moltes gràcies, Migjorn, per acompanyar-nos en aquest bonic viatge!