Psicoteràpia

Individual i per parelles

Servei de Psicoteràpia 

Preparació al part individual o en parella: un espai per a connectar amb tu mateixa integrant cos, història, i emocions actuals, mitjançant el sistema nerviós vegetatiu i la memòria corporal.

Consultes individuals de criança.

Psicoteràpia breu caractero-analítica, per a qualsevol persona que la necessiti en un moment de la seva vida: depressió, separació, estrès de qualsevol origen, angoixa, ansietat…

Treball de reparació de traumes prenatals, perinatals i post natals, llegir més…

A càrrec de Noemi Codina, Terapeuta Psico-Corporal i Mariona Bosch , Terapeuta gestalt

Servei de Músico-Psicoteràpia 

Acompanyament en preparació al part i postpart  tant individual com en parella. Partint de la vivència relacional i afectiva quotidiana,  connectem amb les memòries emocionals, corporals i mentals (memòria cel·lular) de la nostra gestació, naixement i primera infantesa per poder transformar la visió que tenim de nosaltres i de la Vida.

Composició de nanes personalitzades amb acompanyament dels pares. Una forma de connectar-se de forma profunda amb els nostres fills per néixer o bé nascuts, creant un vincle profund i conscient amb ells, reforçant la seva autoestima i podent transformar la memòria d’experiències difícils.

Sessions familiars creatives on la música, el moviment, el ball, la respiració, el tacte i la paraula conscient són els vehicles per relacionar-se amb el nostre nadó i la nostra parella, tant en prepart com en postpart.

.

A càrrec de Daniel Aparicio, Guia de Naixement i de Re-Naixement format a Canadà. Músic, Músico-psicoterapeuta i compositor

× Pregunta